Semra Kuytul Hocahanım Tahliye Sonrası Yaşananları Anlattı

0

Semra Kuytul Hocahanım katıldığı söyleşi programında Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tahliyesinin ardından saatler sonra tekrar tutuklanması ve bu süreçte yaşanan olaylar hakkında kendisine yöneltilen tüm soruları cevapladı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tahliyesinin ardından saatler sonra tekrar tutuklanması hakkında Semra Kuytul Hocahanım’dan açıklama; “Bu adalete vurulan bir darbedir.”

Tahliye sonrası Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri ile bir araya gelmesinin engellenmesi hakkında “Sevenleri tahliye olma sevincini de mi gösteremeyecek! Bunu hiç kimse hoş karşılamaz.”

Tahliye sonrası Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin evininin önünde yaşanan siren rezaleti hakkında “Muhtemelen kuvvetli bir talimat geldi. Alparslan Kuytul’un sevenlerinin ona sevgi gösterisi yapmasını engelleyin denildi. Ve talimata uymak zorunda oldukları için ellerinden geleni artlarına koymadılar.”

Hasretle geçen 1 yılın ardından tahliye olan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ailesiyle vakit geçiremeden saatler sonra tekrar tutuklanması hakkında “Her an olayın içerisinde olmak suretiyle gerçekten çok gergin bir gün geçirdik. Hocaefendi eve ne zaman girdi çocuklarımı ne zaman gördü bilmiyorum desem inanır mısınız? Bilmiyorum.”



CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here