Tahliye Sevincini Zehir Ettiler!

0

Bir yıllık haksız tutukluluğun ardından Alparslan Kuytul Hocaefendi, 24 Ocak gecesi tahliye edildi.
Binlerce Furkan gönüllüsü, Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi karşılamak için Adana’nın 3 farklı bölgesinde toplandı. Emniyet, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yurt dışından ve şehir dışından gelen binlerce seveninin kendisini görmesine engel oldu.

ÖNCE ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’Yİ SAATLERCE GİŞEDE BEKLETTİLER!

Alparslan Kuytul Hocaefendi Adana emniyeti tarafından Adana gişelerinde saatlerce bekletilerek sevenlerinin yanına girmesine müsaade edilmedi. Alparslan Kuytul Hocaefendi, emniyet güçleriyle konuşarak “bu insanlar beni bir yıldır bekliyor bir selam vermeden gitmeyeceğim” diyerek kendisini soğuk havaya rağmen saatlerdir bekleyen sevenlerinin yanına ulaştı. Ancak şehrin merkezine sevenleriyle birlikte girilmesine engel olundu.


SEVENLERİNİN ŞEHİR MERKEZİNE GİRMESİ ENGELLENDİ

Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi karşılamak için Adana girişinde tesiste bir araya gelen sevenler saatlerce orada tutularak Alparslan Kuytul Hocaefendi ile birlikte şehre girmeleri engellendi. Emniyet tarafından bazı yolların kapatılmasıyla Adana’da trafik akışı kesintiye uğradı.


ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDÏ’NIN EVİNİN ÖNÜNDE EMNİYET AYIBI
350 günlük haksız tutukluğun ardından büyük bir hasretle Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi görmek için evinin önünde toplanan bir diğer kalabalık, emniyetin ağır güvenlik önlemleri ile kuşatıldı.


Sabah 08.00 dan bu yana evinin önünde bekleyen sevenlerine selam vererek bir kaç cümle söylemek isteyen Alparslan Kuytul Hocaefendi polisin engeliyle karşılaştı.

Yüzlerce polis aracının aynı anda siren seslerini açması ile sevenlerinin Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sesini duyması engellendi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi karşılamak isteyen binlerce seveni Cuma Namazı sonrasında da polisin engeli ile karşılaştı. Namaz sonrası parkta hasbihal etmek isteyen kalabalığa polis yine müsaade etmedi!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here