Furkan Gönüllüleri İle Söyleşi Programı

0

Bugün saat 21.00 de Furkan gönüllülerinin katılımıyla ‘Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında hazırlanan iddianame ve Müslümanları bekleyen ‘büyük tehlike’ konulu söyleşi programı gerçekleşti.


Taha demir ve Mustafa Şahin beyefendilerin katılımıyla gerçekleşen programda, Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında hazırlanan içi boş iddianamenin çelişkileri masaya yatırıldı.

Ayrıca iddianameden yola çıkarak yarınlarda birçok masum müslümanın yargılanabileceği olasılığı üzerinde duruldu.


Taha Demir: “Gayptan haber mi alıyorsunuz, duyguları ve düşünceleri mi okuyabiliyorsunuz? Yoksa bir takım talimatların gereği olarak mı suçlama yapıyorsunuz?”

Mustafa Şahin: “Alparslan Kuytul Hocaefendi sadece Furkan Gönüllülerinin değil bu toplumun hocasıdır. Bu toplumun yetiştirdiği nadide bir dava adamıdır, bir alimdir. Onun zindanda olmasıyla vatan kaybediyor, nesil kaybediyor.”


Taha Demir: “İddianameye bakıldığında ülkem adına bir endişe taşıyorum. O şu ki; tamamen niyet okumalara dayanarak bir insan, bir yapı pervasızca suçlanabiliyor.”

Mustafa Şahin: “Alparslan Kuytul Hocaefendi kendi düşüncelerini paylaşmış bu suç olabilir mi? Mikrofonundan başka bir şeyi olmayan bir insan Kur’an ve sünnet çerçevesinde konuşuyor bu suç olabilir mi?”


Taha Demir: “Bu insan bugüne kadar şunu yapmadıysa da 10 yıl sonra bunu yapacak, çünkü bu günü filanca suç işleyenlerin geçmişine benziyor diyerek suçlama yapılamaz. Kanunları kurallarına göre uygulamakla görevli olan memur olan yargı mensupları görevlerini kötüye kullanmamalıdır.”

Mustafa Şahin: “Alparslan Kuytul Hocaefendiye yapılan zulmü bu toprağın bütün insanları artık anlıyor ve artık şöyle söylüyorlar “Alparslan Hoca doğruları söylediği için içeride, susmadığı için içeride, kral çıplak dediği için içeride diyorlar.”

Taha Demir: “Bu iddianameyi oluşturan savcılık makamı yetkisini aşmıştır ve görevini kötüye kullanmaktadır. Kendince mesnetsiz iddialar üzerinden kurumları, şahısları töhmet altında bırakmakta ve itibar suikastı yapmaktadır.”


Söyleşi programının tamamını izlemek için;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here