Danimarka Alparslan Kuytul’a Özgürlük için Yürüyor!

0

Tüm Türkiye’de ve Avrupa’nın dört bir tarafında Alparslan Kuytul’a yapılan hukuksuzluklara karşı tepki olan “özgürlük çığlıkları” gün be gün artıyor! Özgürlük yürüyüşlerinin son halkası
Danimarka

30 Ocak şafak operasyonundan bu yana tüm engellere ve haksız -hukuksuz uygulamalara rağmen, faaliyetlerine bir an olsun ara vermeyen Furkan gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 22 Ocak’ta görülecek mahkemesine son 10 gün kala, “Alparslan Kuytul’a Adalet” çığlıklarını arttırarak çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor!


Bugün AVRUPA’da yaşayan Furkan gönüllüleri ve sevenleri (Türkiye saati ile) saat 15.00’de (Avrupa saati için;13.00’de) Danimarka’da ‘ALPARSLAN KUYTUL İÇİN DEV ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ’ gerçekleştirdiler.


Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Avrupa’da yaşayan talebeleri ve sevenleri, 121 gündür Türkiye’de sık sık engellerle yapılmaya çalışılan ‘ALPARSLAN KUYTUL’A ÖZGÜRLÜK ’ yürüyüşünü, Almanya’da gerçekleştirdi. Yapılan yürüyüşe, Avrupa’nın dört bir yanından katılımlar gerçekleşti.


Avrupa’dan gelen bu destek Türkiye gündemine oturarak dünyanın dört bir yanında büyük yankı uyandırdı.
Yürüyüş boyunca Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri, özgürlük pankartları açarak sloganlar ve tekbirler eşliğinde büyük bir yürüyüş gerçekleştirdiler.

Sloganlar;

Stop den, uret-færdighed. (Haksızlığı Durdurun)

Løs-lad, Alparslan Kuy-tul. (Alparslan Hoca’yı Serbest Bırakın)

Frihed for, Alparslan Kuy-tul (Alparslan Hoca’ya Özgürlük)

Alparslan Hocamız, Serbest kalmalı

Alparslan Hocamız, Yalnız Değildir.

Yürüyüşten kareler;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here