ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİYE YAPILAN ZULÜM ARTARAK DEVAM EDİYOR!

0

Alparslan Kuytul Hocaefendinin ailesiyle yaptığı telefon görüşmeleri, “dışarıya talimat verdiği” gerekçeyle süresiz olarak yasaklanmasının ardından aynı gerekçeyle bir zulüm  daha yaşatılmaya çalışılıyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi, şimdi de çocuklarından mahrum bırakılarak cezalandırılmak isteniyor.

17 aydır babalarından ayrı bırakılan çocuklara, kapalı- açık görüşlerinin yasaklanmasıyla birlikte büyük bir zulüm daha yaşatılıyor.
Alpaslan Kuytul Hocaefendinin ailesiyle haftada bir yaptığı kapalı görüş ve  ayda bir gerçekleştirdiği 1 saatlik açık  görüşlere de yasak getirilmeye çalışılıyor.


Bu zulmü twitter hesabından duyuran Semra Kuytul Hocahanım,  konunun henüz infaz hakiminin onayından geçmediğini, ancak beklemekte olduklarını üzülerek ifade etti.
Semra Kuytul Hocahanımın yapmış olduğu paylaşımlar üzerine zulme sessiz kalamayan binlerce kişi, bu hukuksuzluğa tepki gösterdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin 1 saatlik açık görüşte çocuklarıyla ne kadar mutlu zaman geçirdiğini anlattığı paylaşım ise takipçilerini derinden yaraladı.
Alparslan Kuytul Hocaefendinin önce ailesiyle görüşmesinin yasaklanması, ardından 14, 15 yaşlarındaki kızlarına atkı sebebiyle dava açılması ve son olarakta açık- kapalı görüşlerin yasaklanması zulmün katmerlenerek arttığının açıkça ispatı oldu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here