Alparslan Kuytul Hocaefendiye “Örgüte Talimat Veriyor” Diyerek Telefon Hakkını Engelleyenlere Emniyet Raporlarıyla Cevap!

0

Alparslan Kuytul Hocaefendinin her hafta Cuma günü Bolu F Tipi Cezaevinden ailesiyle yaptığı telefon görüşmesinin haksızca engellenmesine sebep olarak gösterilen gerekçede “örgüt üyelerine mesaj vererek, propaganda yaparak örgüt üyelerini yönlendirdiği” ifadesinin olması duyanları şoke etti.

Çünkü Alparslan Kuytul Hocaefendi ve kuruculuğunu yaptığı Furkan Vakfı, kurulduğu ilk günden itibaren toplumun ıslahı için tefsir dersleri, konferans, ihtiyaç sahibi ailelere yardım, sempozyum, panel, üniversite öğrencilerine söyleşi programları, iftar – ramazan etkinlikleri, itikaf programları, öğrenci bursları ve hayır kermesleri yaptığı bilinmektedir.

Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendinin ve Furkan Vakfının terör örgütleriyle bağlantısının olmadığına ve suçsuzluğuna dair TEM’in VGM’nin ve Emniyet’in istihbarat raporları yayınlanmıştı. 

Yayınlanan raporlar ile temizliği ortaya çıkmış ve devletin resmi kurumlarınca hiçbir suça karışmadığı bir kez daha ispatlanmıştı.

Daha sonra ise Furkan Vakfının suç örgütü olmadığına ve her daim milletimizin hayrı için faaliyetler yaptığına dair bir emniyet raporu daha ortaya çıkmıştı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi silahlı örgüt suçlamasıyla yargılanmadığı halde telefon yasağına gösterilen gerekçede “Silahlı örgüt” ifadesine yer verilmesi, yasaklama kararının tam bir fiyasko olduğunu gözler önüne serdi.

İşte Furkan Vakfının ve Alparslan Kuytul Hocaefendinin suç örgütü olmadığını ortaya koyan o raporlar;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here