Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Sevenleri Adana Bölge Adliyesi Önünde Bir Araya Geldi!

0

8 Kasım günü terör mahkemesinden tahliye olan ve bugün ikinci duruşması gerçekleşen Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin mahkemesi, 4 Nisan 2019 tarihine ertelendi.  Adana bölge adliyesi önünde bir araya gelen sevenler; erteleme haberinin ardından ‘Alparslan Kuytul tertemizdir‘ sloganları attılar.

10 Ocak 2019 (bugün) tarihinde ikinci duruşması gerçekleşen Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 8 Kasım’da tahliye olduğu mahkemesi, 4 Nisan 2019 tarihine ertelendi.
Mahkemenin ardından Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Avukatı Adem Tural’dan ilk açıklama geldi.

11. Ağır ceza mahkemesinde saat 13:30 da başlayan duruşma, savcı mütalaasını hazırlamadığı için süre talep etmesinden dolayı ve olumsuz hava şartlarından ötürü SEGBİS üzerinden bağlantı sağlanamadığı için 4 Nisan 2019 tarihine ertelendi.

Furkan gönüllüleri,Program boyunca ‘Furkan vakfı tertemizdir’  ‘Hepimiz Alparslan Kuytul’uz’ ‘Alparslan Hoca Onurumuzdur’  ‘Ben Alparslan Kuytul’ sloganlarıyla destek oldular.

Mütevazı, şeffaf ve saygın bir hayat yaşayarak ömrünü İslam’a ve ümmetin geleceğine adayan ve hiçbir zaman terörü tasvip etmeyen ve teröre bulaşmayan bir İslam âlimi olduğu halde, bir takım iftiracı medya kuruluşları tarafından linç kampanyalarına ve iftiralarına maruz kalarak tutuklanmıştı.

Halkımızın itibar etmediği bu iftiralar ülkemizin en seçkin kurumları olan TEM, MİT, BİMER ve VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN hazırlamış olduğu raporlarla da asılsız oldukları ortaya çıkarılmış, Hocaefendi’nin kendisinin ve kurucusu olduğu Furkan Vakfının terörle hiçbir ilişkisinin olmadığı ispat edilmişti.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here