Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Mahkemesi Ertelendi!

0

336 gündür haksız yere Bolu F Tipi cezaevinde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ‘terör örgütü propagandası yapma’ iddialarıyla yargılandığı 11. Ağır ceza mahkemesi 4 Nisan 2019 tarihine ertelendi.

11. Ağır ceza mahkemesinde saat 13:30 da başlayan duruşma, savcı mütalaasını hazırlamadığı için süre talep etmesinden dolayı ve olumsuz hava şartlarından ötürü SEGBİS üzerinden bağlantı sağlanamadığı için 4 Nisan 2019 tarihine ertelendi.

Bilindiği üzere ilk duruşma, 8 Kasım tarihinde gerçekleşmiş ve mahkemeden tahliye kararı çıkmıştı. Bugün ise mahkemenin ikinci duruşması gerçekleşti. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin binlerce seveni ve talebesi beraat kararının çıkmasını beklerken mahkemenin ertelenmesi herkesi şaşırttı.

Sevenleri Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında bir an önce adaletin vuku bulmasını ve beraat kararı çıkmasını talep ediyor.

Tüm dünyaya ilan ediyoruz ki; Alparslan Kuytul Tertemizdir, Furkan Vakfı Tertemizdir. Bazı derin güçler ve İftiracılar istemese de toplumumuz Alparslan Kuytul Hocamız gibi bir âlimin kıymetini Allahın izni ile bilecek, iftiraların hiç biri tutmayacak ve er geç adalet yerini bulacaktır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here