Üç Aylara Özel Meal Eğitim Programı Başlıyor!

0

Mübarek 3 Aylara Özel Meal Eğitim Programımız Başlıyor!

Tohum ekme, sulama ve hasat toplama ayları olan 3 aylar da Rabbimizin ilk emri olan oku ayeti kapsamında hem kuranı kerim mealini baştan sona okuyacak hem de Alparslan Kuytul Hocaefendi ile haftalık meal derslerini takip ederek ilmi birikiminizi arttıracaksınız.

2 Mart Pazartesi günü saat 20.00 de başlayacak olan online meal derslerinde Kuran’ın temel meseleleri olan iman, ibadet ahlak, cihad ve ahkam başlıklarıyla özenle seçilen ayetlerden tasniflenen 5 ayrı kitapçıktan dersleri takip edecek, ayrıca kitapçıklarda seçili onlarca ayeti ezberleyerek kuran diliyle konuşmayı öğreneceksiniz.

Meal dersimizin ilk bölümünde işlenecek olan iman ayetlerinden sizler için derlediğimiz Meal Kitapçığımızı aşağıdaki butona tıklayıp indirebilirsiniz.

Üç Aylar Meal Takip Takvimi

Üstelik 3 ay boyunca günde sadece 5 sayfa okuyarak meal hatmini tamamlamak için Jerry Seinfeld’ın kullandığı bir motivasyon tekniğini seçtik; “Don’t break the chain “ yani ‘zinciri kırma!’

Yöntem oldukça pratik. Bir hedefi tamamlamak için her gün aksatmadan o hedefle ilgili bir şey yap, yaptıktan sonra da önüne takvim al ve o günün üstüne kocaman bir çarpı koy.

Her gün bu hedefi tekrarla ve takvimini çarpılarla doldur. Yan yana gelen bu çarpılarla güçlü bir zincir oluştur.

Yeni amacın ise artık bu zinciri kırmamak!

İşte 3 aylara özel meal takip takvimimizi de bunun için hazırladık.

Meal Takip Takvimimizi indirmek için tıklayınız.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here