Kudüs’ün ve İşgal Altındaki Diğer Müslüman Beldelerin Kurtulabilmesinin Yolu!

0

Müslümanların bu durumdan kurtulmasının yolu; her memlekette şuurlu öncü nesillerin, Kur’an nesillerinin yetiştirilmesidir.

Bütün İslam aleminde her tarafta mı diktatörlük olur? Her tarafta diktatörlük var. Bu diktatörlükler ile İslam alemini zapt ediyorlar. Diktatör devletler ile İslam aleminde uyanış hareketlerini durduruyorlar. Bu yüzden Dünya Savaşı’ndan sonra diktatörlük kurdurdular. Tesadüf olamaz. Arabistan Krallık, Ürdün Krallık, Birleşik Arap Emirlikleri Krallık, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Libya, Irak, Yemen, Suriye hepsi öyle, hepsinde krallık var. Bu tesadüf mü? Krallıklar ile bu ülkeleri kontrol altında tutuyorlar.

İslami hareketin gelişmesini diktatörlükler ile durduruyorlar. Bu işin çözümü; bu diktatörlüklerden kurtulmaktır. Bundan kurtulmanın yolu da her memlekette şuurlu, Kur’an nesillerinin yetişmesi, cemaatlerin güçlenmesi ve büyümesidir.

Her memlekette böyle nesiller olursa; hükümetler üzerinde baskı kurabilirler. İşte o zaman İsrail’e ambargo uygulamak mümkün olur. Bu işin başka bir kurtuluşu yok. Yani Filistin’in kurtuluşu, İslam aleminin kurtulmasına bağlıdır. İslam alemi, bu diktatörlüklerden kurtulmadıkça Filistin kurtulamaz.

Dinlemek için tıklayınız;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here