Teravih Namazı Sebebiyle Adana’daki Darp Olayı Hakkında Açıklama!

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi, açık alanda namaz kılmak isteyen Furkan gönüllülerine acımasızca müdahalede bulunulması üzerine açıklamada bulundu.
‘Namaz kılanlara engel olamayacaksınız!, Mesafeyi koruyarak açık alanda namaz kılmak isteyenlere müdahale etmeye ne hakkınız var!
Zerre kadar imanı olan bu zulme karşı gelir!, diyerek sözlerine devam eden Alparslan Kuytul Hocaefendi, ‘Kimse konuşmayacak, cami yasak, cuma namazı yasak, teravih yasak, itikaf yasak, bayram yasak!
Yasaklar ülkesi olduk! Türkiye’yi Doğu Türkistan yapmak isteyen Maocu zihniyet, Türkiye’yi Doğu Türkistan yapmayacaksınız!’
dedi.

Polis Neyin İntikamını Alıyor?

Hadise şundan ibarettir; bazı arkadaşlarımız teravih namazı kılmak istemişler. Polisler parkta kılınamayacağını söyleyerek parkı kapatmışlar. Dolayısıyla zaten parka hiç giriş dahi olmadı. Ama oradan ayrılırlar iken arkadaşlarımızı darp etmeye başladılar. Bazı arkadaşlar uygun gördükleri boş bir yerde namaza durmuşlar, onları darp ettiler ve daha sonra onları sürükleyerek yarbaş karakoluna götürdüler. 40-45 kişi kadar darp ederek birçoğunun gözleri şiş, her tarafı mosmor bir vaziyette…

Şu anda emniyete götürüldüklerini öğrendik. Aslında adli tıbba götürülmeleri gerekiyor ama adli tıbba da götürmek istemediler diye tahmin ediyorum. Çünkü hepsinin sağlık raporu alacak durumu mu var? Bir çoğunun gözü, vücudu mosmor olmuş vaziyette…

Namaz kıldıkları için hem gaz kullanmışlar hem de siz namazda sosyal mesafeyi korumuyorsunuz, demişlerdir. Bizden sosyal mesafeyi koruyanlara da bu zulmü yapıyorsunuz. Birkaç kişi mesafeyi koruyarak namaz kılmış, onların dışında namaz kılmayanlara da darp var. Bu toplanan insanlar bu darbı duydukları için toplanıyorlar, yoksa böyle bir plan yok, böyle bir proje yok.

Bu saatte bu insanların burada toplanmasına ve böyle bir olaya da gerek yoktu. Ama polis çok acımasız ve çok vicdansızca davranıyor. Âdeta intikam almak istiyor. 22 Nisan 2017’nin intikamını almak ister gibi bir durumları var. Öğrenci evlerinin kapatılması konusunda böyle bir intikamcı halleri var. Dün onu yapacaklardı ne olduysa bilmiyorum yapamadılar ve onun intikamını sanki şimdi almak için bunu yapıyorlar ve coplarla vuruyorlar. Konuşanın ağzını burnunu kırıyorlar. Bu polisler artık normal bir polis olmaktan çıkmışlar. Kimler bunlara talimat veriyor bilemiyorum ama bunlar şu anda gaddarlaşmış vaziyetteler. Yani normalde polis böyle değil ama konu İslam veya Müslümanların bir eylemi olduğunda polis hemen gaddarlaşıyor. Artık ağız burun kırma dönemine geldiler.

Geçen de bir Suriyeli çocuğu kalbinden vuran polis Adana’da. Şimdi de burada arkadaşlarımızın ağzını burnunu kırdılar. Bütün mesele nedir? Mesele Türkiye’de devletin içerisine sızmış din düşmanı bir komite var. Bu din düşmanı komite Ramazan’ın çok sönük geçmesini istedi. Bunu da başardı. Camiler kapalı, hepsi virüs bahanesiyle…

Birçok yerden duyuyoruz ki virüsten ölmeyen insanlar virüsten ölmüş gibi gösteriliyor ve bu süreç kasten uzatılıyor. Olağanüstü hâl süreci yalan dolanlarla, operasyonlarla nasıl kasten uzatıldı ise şimdi de bu virüs bir türlü bitmiyor. 100 bin kişinin öldüğü Amerika’da hayat normale dönüyor, 40.000 ‘e yakın İnsan ölen İspanya’da, İtalya’da, Fransa’da, Avrupa’da hayat normale dönüyor. Okullar bile açılıyor. İbadethaneler zaten daha önceden açıldı. Ama Türkiye’de ibadethanelerden nefret eden bir din düşmanı komite var ve bunların ellerinde dosyalar var. Bunlar bu dosyalarla hükümete şantaj yapıyorlar ve hükümeti de esir almış gibi bir durum hissediyorum. Bunlar şu anda bu zulmü yapıyorlar, yaptırıyorlar, yukarılardan talimat gönderiyorlar ve ‘bunları ezin’ diyorlar.

Size Teslim Olan Şerefsizdir!

Türkiye’yi Doğu Türkistan Yapamayacaksınız!

‘Siz bize boyun eğeceksiniz’ diyorlar, biz de ‘boyun eğmeyeceğiz’ diyoruz. Bütün mesele bundan ibarettir. ‘Boyun eğeceksin, biz size ne zaman namaz kılabilirsiniz dersek o zaman namaz kılabilirsiniz’ diyorlar. Mesele eğer virüs salgını meselesi olsaydı o zaman çarşı pazar insan kaynıyor, bankalarda kuyruk var, AVM’ler birçok yerde açık ve kuyruklar var. Onlara bir şey yok. Sıra bize geldiği zaman 1-1,5 metre mesafe… Yine konuştu bunlar diyerek 2 yıl önceki yöntemi kullanıyorlar. O zaman hapisten çıktığımda da böyle yapmışlardı. Anonslarla, siren sesleri ile konuşmamı kesmişlerdi. Şimdi yine aynısını yapıyor, polis aynı yerden talimat alıyor ve aynı zulmü yapmaya devam ediyor. Bize teslim olacaksınız, diyorlar. Size teslim olan şerefsizdir.

Namaza engel olanlar zalimlerdir, namaza engel olanlar zalimlerdir, namaza engel olanlar zalimlerdir…

Virüsü bahane ediyorlar. Bir güç virüsü bahane ediyor ve Türkiye’de diktatörlük kurmaya çalışıyorlar. Bunu çok açık bir şekilde görebiliyoruz. Sürekli bir şeyleri bahane ederek toplumun gözünü korkutmak istiyorlar. Kimse kımıldamayacak, kimse konuşmayacak, basın açıklaması yasak, yürüyüş yasak, konferans yasak, camii teravih namazı yasak, cuma namazı yasak, itikaf yasak, Bayram yasak… Yasaklar ülkesi oldunuz. Türkiye’yi Doğu Türkistan yapmak isteyen moğolcu komünistler; Türkiye’yi Doğu Türkistan yapamayacaksınız.

Türkiye’de Virüs Bahanesiyle Diktatörlük Kuruluyor!

Bu mücadele devam edecek, tüm dünya aleminin bilmesini istiyorum ki Türkiye’de virüs bahanesiyle diktatörlük kuruluyor. Bütün Müslümanların buna karşı koyması vaciptir. Ama korkularından konuşmuyorlar. Herkes çok iyi biliyor ki bu virüs için yapılmıyor. Her tarafta insanlar kaynıyor, onlara bir şey yok, bir buçuk metre mesafeyle namaz kılanlara engel var. İmanı olan bunu kabul etmez. Bir buçuk metre mesafeyle namaz kılan insana hangi hak ile engel oluyorsunuz? Sizin diyebileceğiniz sadece yan yana durmayın demektir. Yan yana durmayanlara da engel oluyorsunuz, bunu nasıl açıklayacaksınız? Sizin derdiniz başka.

Cemaat ile Namaz Kılma Engellenmek İsteniyor!

Aslında virüs bahanesiyle İslami faaliyetler bitiriliyor. Mesele bundan ibarettir. Eğer gerçekten mesele virüs salgını olsaydı o zaman daha başka önlemler alınır,  AVM’ler, çarşı pazar açılmazdı. Demek ki mesele o değil. Demek ki mesele başka.

4 kişi ayrı ayrı kılarsa suç değil, birisi öne geçip İmam olursa suç. Cemaat ile kılmış oluyor ve suç işlemiş oluyormuş? Yani aslında mesele cemaate karşı olma meselesidir. Cemaat ile namaz kılma engellenmek isteniyor. Camilerde önlem alınamaz mıydı? Cuma namazı kılınamaz mıydı? Gerçekten vicdanınız götürüyor mu? Cuma namazının bile yasaklanması virüsten mi kaynaklanıyor? Zerre kadar imanı olan buna karşı gelir.

Polis, Gözaltında Bile Namaza Engel Oluyor!

60 kadar arkadaşımızı emniyete götürmüş vaziyetteler. Hepsi de hemen hemen darp edilmiş, ağzı burnu kırılmış vaziyette… Gözaltında namaz kılmak istedikleri halde oradaki asıl sorumlu müdür müsaade etmedi. Sonra o içeri gittiği zaman oradaki bir başka polis memuru insaflı davranmış…

Alparslan Kuytul Hocaefendi anons yaparak Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmasına engel olmak isteyince; Alparslan Kuytul Hocaefendi: yine engelliyor, yine aynı şeyi yapıyorsun, yine konuşmama engel oluyorsun. Sen konuşacaksın bende konuşacağım.

Polis Dini Kullanıyor!

Mübarek sahur vakti diyerek dini kullanan ama namaza engel olan polise Alparslan Kuytul Hocaefendi ‘Sen sahura kurban ol, sen oruç tutuyor musun bakalım? Sen sahura kurban ol, sen eğer sahuru düşünen bir adam olsaydın, namaz kılanlara bu zulmü yapmazdın. Sahur diyerek yalancılık yapmayın. Sahura kalkan adam, oruç tutan adam, oruçlulara bu zulmü yapmaz, namaz kılanlara bu zulmü yapmaz. Zalimsiniz, diktatörlük kuruyorsunuz. İnsanları darp ediyorsunuz, gaddarsınız, hıncınızı alamıyorsunuz. Size itaat etmediğimiz için hıncınızı alamıyorsunuz. Kanunsuz davranıyorsunuz, siz kanunlara uymuyorsunuz. Kanun adamısınız kanunları çiğniyorsunuz. Hiçbir şey yapmayan insanları darp ediyorsunuz. Tek suçları size boyun eğmemek’ dedi.

Zalime Biat Etmeyeceğiz!

Tekbir! Allah-u Ekber

Zalim Devlet İstemiyoruz!

İslami Hareket Engellenemez!

Polis Devleti İstemiyoruz!

Tevhid, La ilahe illallah!

60 kadar arkadaşımızı emniyete kadar götürüyorlar, arkadaşlarımız emniyette olduğu müddetçe bizde burdan ayrılmayacağız.

Sahura Kurban Ol! Sahura Kurban Ol!

Namaz Düşmanı Polis İstemiyoruz!

Polis Dini Kullanmayı Bırak!

Sen insanların ağzını burnunu kırma emri verirken insanların hakkını düşünmedin.

İnsanların ağzını burnunu kırın, diye emir verdin. Vatandaşının düşmanısın.

Çin taraftarı komünist polis istemiyoruz!

Çin taraftarı komünist polis istemiyoruz!

Çin taraftarı komünist polis istemiyoruz!

Doğu Türkistan Olmayacağız!

Sizde sabaha kadar buradasınız biz de sabaha kadar buradayız.

Tekbir! Allah-u Ekber!

Doğu Türkistan Olmayacağız!

Konuşmanın tamamını dinlemek için;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here