Para Cezaları Sevgi Seline Engel Olamadı!

0

Alparslan Kuytul ve Furkan Vakfı davasının bugün 4. Duruşması gerçekleşti. Duruşmadan Alparslan Kuytul Hocaefendi için tutukluluğun devamına karar verilirken vakıf başkanı Ali Alagöz’ün tahliyesine karar verildi.

Kesilen para cezalarına ve yoğun polis baskısına rağmen Furkan Gönüllüleri Alparslan Kuytul Hocaefendi destek olmaya devam ediyor.

19 aydır ara vermeden Alparslan Kutul Hocaefendiye destekte bulunan Furkan Gönüllüleri bugün yoğun bir baskıya maruz kaldı.
Adliye çevresinde Alparslan Kuytul Hocaefendiye destek olmak için toplanan yüzlerce kişi yoğun polis baskısı ve para cezası ile karşılaştı.

Adliyenin çevresinde neredeyse her köşede hiçbir eylem ve etkinlikte bulunmadıkları halde sadece Alparslan Kuytul Hocaefendiyi yalnız bırakmayan Furkan Gönüllülerine 320 lira para cezası kesildi. Kaldırımda bekleyenlere, cafede oturup çay içenlere, yoldan geçenlere ceza yazıldı. Yüzlerce kişiye kesilen cezaların toplamı yüksek meblağlara ulaştı. Tüm bunlara rağmen yılmadan hakkı savunmaya devam eden gönüllüler “Zalimler Allah’a hesap verecek”, “ALPARSLAN HOCAMIZ YALNIZ DEĞİLDİR!” sloganlarıyla Alparslan Kuytul Hocaefendiyi yalnız bırakmayacaklarını dile getirdiler.



CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here