İfadeye Çağrılarak Yıldırılmak İstenen Furkan Gönüllüleri, Gönüllü İfade (!) Vermek İçin Emniyetin Önünde!

0

18 Ağustos’ta Alparslan Kuytul Hocaefendinin 22 Ağustos mahkemesi öncesi özgürlük istedikleri için yasal olarak yürüyüş ve etkinlik gerçekleştiren yüzlerce Furkan gönüllüsü ifade vermek için emniyete çağrıldı. Son bir ayda yüzlerce furkan gönüllüsü ifade vermek için emniyete başvurdu.
Bugün ise çok sayıda gönüllü ifade vermek için emniyete gelirken, olaya şahitlik eden bir grup da olay ifade verenlere destek olmak için emniyetin önünde bir araya geldi. Yıldırma maksatlı olduğu düşünülen ifadeye çağrılmalara tepki göstermek amacıyla toplanan kalabalığın içinden bazıları devam edeceği, yılmayacağız, bu şekilde sürekli ve gereksiz yere ifadeye çağırarak bizi sindiremeyecekler yorumlarda bulundu.
Bu doğrultuda tepkilerini ortaya koyan Furkan gönüllüleri ‘bu şekilde gereksiz yere emniyete çağrılıp ifade vermeler bizi yıldıramaz’ mesajı verdi.
Alparslan Kuytul Hocaefendiyi seven ve onun için özgürlük isteyen Furkan gönüllüleri, yapılan onca baskı ve sindirme operasyonlarına karşı sergiledikleri dik duruşları ile birçok kesimden takdir ve destek görüyor.

Furkan Gönüllülerinin ifadeye çağrıldığı 18 Ağustos Günü Gerçekleştirdikleri yürüyüş;
https://furkanvakfi.org/adanada-alparslan-kuytula-ozgurluk-iciin-buyuk-yuruyus.htm

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here