Furkan Gönüllülerinden: Tüm Mazlumlar İçin “DOĞ ADALET!”

0

Bugün itibariyle muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin haksız tutukluluğu, 612.gününe ulaştı. Bu haksız tutuklulukta sayaç 2. Seneyi doldurmak üzereyken “adalet” her geçen gün geriye adım atıyor. Alparslan Kuytul Hocaefendi başta olmak üzere tüm Furkan gönüllüleri hakkında görülen mahkeme ve soruşturmalarda tek bir suça rastlanmamasına rağmen suçlu muamelesi yapılmaya devam ediliyor.


Alparslan Kuytul Hocaefendi yargılandığı terör mahkemesinden tahliye almış üzerinden 24 saat geçmeden tekrar tutuklanmıştı. Tutukluk süresi 2 seneyi doldurmak üzere olan Hocaefendi şimdi tekrardan aynı mahkemenin 18 ekimde görülecek duruşmasına hazırlanıyor. Mahkemeye günler kala “adalet” in gerçekleşmesi için tekrardan bir beklenti hali oluştu.
Hakkında herhangi bir suç isnadı ve suça delil sayılabilecek herhangi bir unsur bulunmayan Alparslan Kuytul Hocaefendi ve sevenleri mahkemeden adil bir karar bekliyor.


Özelde ülkemizde ve genel itibariyle de dünyada zulüm ve haksızlıklar yaşanırken, adalet yerle bir edilerek adeta adaletin külü kalmışken yine de ümitvâr olmak gerektiğine inanan Furkan gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi başta olmak üzere tüm mazlumlar için özgürlük istiyor ve bunun mücadelesini veriyor.
Bu haklı mücadelede yaşanan tüm zorluklar ve baskılara rağmen bilinmelidir ki, Hakikat susmaz! SUSTURULAMAZ! Güneş balçıkla sıvanmaz.


İşte bu hakikatlere olan inanç ve ümidimizle tüm mazlumlar için diyoruz ki;


“Sinemiz çatladı beklemekten, küllerinden yeniden doğ adalet!”


“Asırlarca insanlığa adaleti öğreten Hz. Ömer’in terazisinden doğ adalet!”


“Yüzyıldır inim inim inleyen şu mazlum ümmetin duasından Doğ Adalet!”


“Hz.Yusuf’un izinde mücadele eden yiğitlerin üzerine, Mısır zindanlarında mahkumiyete teslim edilmiş mustazafların üzerine Doğ Adalet!”


“Âhı, arş-ı âlâyı arşı titreten ülkemin tüm mazlumları için Doğ Adalet!”

“Şafak vakti öncesindeki karanlık gibi umutsuzluk karanlığına düşen ve zindan duvarları ardından yolunu gözleyenler için doğ ey adalet!”


“Doğ adalet! Gel ki umudunu kaybedenler yeniden yeşersin. Fidanları sökenler yenilsin, hak üstün gelsin.”


“Ahmed b. Hanbel’in kararlılığından, Fatih Sultan Muhammed’in parmağından, İskilipli’nin sarığından bir kez daha Doğ Adalet!”


“Zindanlardaki 864 bebek için, 28 Şubat Mağdurları için, Cumartesi anneleri için ve hapsedilen fikir sahipleri için Doğ Adalet!”

“Harbiyeli masum öğrenciler için, tüm KHK’lılar için ve haksız yere zindanlara atılan kadın/erkek tüm mazlumlar için artık Doğ Adalet!”


“Bütün hayatını dini ve milletinin hizmetine adamış, ülkemin kıymetli alimi Alparslan Hocamız için, Aslan Hocamız için en güçlü bir şekilde DOĞ ADALET!”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here