Furkan Gönüllülerinden Adana Atatürk Parkında Basın Açıklaması

0

Furkan Gönüllüleri her pazar düzenli olarak gerçekleştirdikleri kitap okuma etkinliği sonrasında Alparslan Kuytul Hocaefendinin 569 gündür devam eden haksız tutukluluğunu protesto amacıyla basın açıklaması gerçekleştirdi.

Kitap okuma etkinliği için her pazar bir araya gelen Furkan Gönüllüleri etkinlik bitiminde Alparslan Kuytul Hocaefendinin mahkemesine 5 gün kalması sebebiyle basın açıklaması gerçekleştirdi.

19 aydır haksız bir şekilde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendinin “suç örgütü kurmak ve nitelikli dolandırıcılık” iddialarıyla yargılandığı mahkemenin 4. duruşması 5 gün sonra gerçekleşecek.

Furkan Gönüllüleri mahkemeye 5 gün kala, yaşanan hukusuzlukları #BasınAçıklaması ile bir kez daha dile getirerek yaşatılan zulmü protesto etti.

Söz konusu mahkemeden çıkarıldığı ilk duruşmada tahliye edilmesine rağmen Alparslan Kuytul Hocaefendi 24 saat içerisinde tekrardan tutuklanmıştı.

Basın açıklamasında Alparslan Kuytul Hocaefendinin niyet okumadan ibaret iddianameler ile içerde tutulduğunu dile getiren Furkan Gönüllüleri mahkemeden tahliye beklediklerini vurguladı.

https://www.furkanhaber.net/asset/img/1/adana1.jpg
https://www.furkanhaber.net/asset/img/1/adana2.jpg
https://www.furkanhaber.net/asset/img/1/adana1.jpg
https://www.furkanhaber.net/asset/img/1/adana3.jpg
https://www.furkanhaber.net/asset/img/1/adana4.jpg


CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here