Furkan Gönüllülerinden 25. Yıl Özel Programı

0

Furkan gönüllüleri, ümmetin kurtuluşu ve İslam medeniyetinin ihyası için faaliyetler gerçekleştiren “Furkan eğitim ve hizmet vakfının 25. Yılında, yeniden bir araya geldi.
Kurulduğu ilk günden itibaren “Allah’ın dünyasında Allah’ın dediği olmalıdır” sloganıyla hareket eden Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı, 25. Yılını tamamladı.

Bilindiği üzere çeyrek asırdır birçok hayırlı faaliyete imza atan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na, 2 Şubat 2018 tarihinde kayyım atanmış ve vakfın faaliyetleri durdurulmuştu. Ancak Furkan gönüllüleri, 670 gündür Furkan vakfı kapısına kilit vurulmasına rağmen insanlara islamı anlatmaya ve toplumumuza hayırlı hizmetler sunmaya devam etti.

Furkan vakfı merkez binasına kayyım atanmasına rağmen, İslam davasının mekânla sınırlanmayacağının ispatlayan Furkan gönüllüleri, vakfımızın 25. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

Program esnasında tekbirler ve sloganlarla, Alparslan Kuytul Hocaefendinin 5 Aralık’ta gerçekleşecek olan mahkemesinde bir kez daha özgürlük istediler.

Halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirilen programda izdiham yaşandı. Salondaki yoğun kalabalıktan dolayı yer bulamayan katılımcılar programı ayakta takip ettiler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here