FURKAN GÖNÜLLÜLERİ 10 MAYIS MAHKEMESİ ÖNCESİ TÜRKİYE GENELİNDE MEYDANLARDA!

0

Tüm ömrünü mazlum ümmetin kurtuluşuna adayan Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi, 450 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanmaya devam ediyor. Alparslan Kuytul Hocaefendinin talebe ve sevenleri ise 10 Mayıs mahkemesine 5 gün kala etkinlik ve faaliyetlerini arttırarak yapılan hukuksuzluklara seyirci kalmayacaklarını bir kez daha tüm dünyaya ispatlıyor…

Zulümlerin, adaletsizliklerin, hukuksuzlukların günden güne arttığı ve Müslümanların kıyımdan geçirildiği bir dönemde, Furkan gönüllüleri, dur durak bilmeden faaliyetlerini sürdürüyor.

Başta Alparslan Kuytul Hocaefendi olmak üzere haksız yere cezaevinde bulunan tüm mazlumların özgürlüğe kavuşması ve adaletin sağlanması adına Türkiye’nin dört bir yanında dikkat çekici faaliyetler düzenlemeye devam ediyor.

İşte Furkan gönüllülerinin Pazar günü (05.5.2019) düzenlemiş oldukları faaliyetler:

Adana

Furkan gönüllüleri, Adana merkez parkta kitap okuma etkinliğinde buluştu. Etkinliğin ardından 10 Mayıs mahkemesine yönelik basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Akabinde Semra Kuytul Hocahanım, üniversiteli ve liseli gençlerle buluşarak islam davasında gençliğin önemi ve fonksiyonundan bahsetti.

İstanbul

İstanbul’da bulunan Furkan gönüllüleri,  Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye özgürlük için yürüdü. İstanbullu Furkan gönüllüleri, yürüyüşün ardından bayan- erkek ayrı ayrı düzenlemiş oldukları gençlik konferanslarında buluştu.

Nevşehir

Nevşehirli Furkan gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocafendi ile kitap okuma etkinliğinde bir araya geldi.

Kayseri

Kayseri de bulunan Furkan gönüllüleri, dur durak bilmeden sokak sokak tevhidi anlatmaya devam ediyor.

Diyarbakır

Diyarbakırlı Furkan gönüllüleri, özgürlük yürüyüşünün ardından kitap okuma etkinliğinde bir araya geldi. Etkinliğin ardından basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Adıyaman

Adıyamanlı Furkan gönüllüleri, gençlerle kahvaltı da bir araya gelerek islam davası ve gençliğin önemi hakkında hasbihalde bulundular.

Şanlıurfa

Şanlıurfa da Furkan gönüllüleri, kapı kapı, ev ev, sokak sokak,  tevhidi anlatmaya devam ediyor.

Ankara

Rumeysa Sarısaçlı Hocahanım, Ankara’da liseli ve üniversiteli bayan kardeşlerimizle bir araya gelerek gençlik konferansı gerçekleştirdi. Yine Alparslan Kuytul Hocaefendinin Ankaralı sevenleri haksız tutukluluğunu kınamak adına basın açıklaması gerçekleştirdi.

Aydın

Aydınlı Furkan gönüllüleri, sokak sokak tevhidi anlatmaya devam ediyor.

Kırıkhan

Kırıkhanlı Furkan gönüllüleri, Kitap okuma etkinliğinin ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.

Kilis

Kilis’te bulunan Furkan gönüllüleri, de özgürlük yürüyüşüne katıldı.

Bursa

Bursalı Furkan gönüllüleri, özgürlük yürüyüşünün ardından kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler. Akabinde sokak sokak insanlara tevhidi anlatmaya devam ettiler.

Elazığ

Elâzığ’da bulunan Furkan gönüllüleri, gençlerle kahvaltı da bir araya gelerek hasbihalde bulundular. Hasbihal sonrası basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Niğde

Niğdeli Furkan gönüllüleri, özgürlük yürüyüşünün ardından kitap okuma etkinliğinde buluştu.

Gaziantep

Gaziantep’te bulunan Furkan gönüllüleri, özgürlük yürüyüşünün ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here