Binler Mahkemenin 3. Gününde de Adliye Önünde!

0

Heyecanla beklenen 22 Ocak mahkemenin son gününde binlerce Furkan gönüllüsü, Adana Merkez Adliyenin önünde metrelerce uzunlukta kuyruklar oluşturdular. Merkez adliyenin önünde izdiham yaşanıyor.
İnönü Meydanı Kullanıma Yine Kapatıldı!


Adliye önü ve arkasından geçen yolları ve İnönü Meydanı’nı bariyerlerle kapatan emniyet, Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye ve Furkan gönüllülerine destek olmak için gelen Furkan gönüllerinin kaldırım üzerinde ayakta beklemelerine sebep oldu. Geçtiğimiz yıl Şubat ayında Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 10 günlük gözaltı sürecinin ardından sevk edildiği ilk mahkemede de benzer görüntüler yaşanmıştı.


Bolu da Bekleyiş Devam Ediyor!
Bolu da Furkan gönüllüleri, olumsuz hava şartlarına rağmen 3 gündür alparslan kuytul Hocaefendi’yi bekliyorlar. Ayrıca Semra Kuytul Hocahanım da mahkemenin 3. gününde Bolu’ya giderek Furkan gönüllüleriyle birlikte müjdeli haberin çıkmasını beklemektedir.


Ümit, Heyecan Ve Dualarla Bekleniyor
Binlerce kişi, ümit ve heyecan içerisinde terör dosyasından tahliye edilen Hocaefendi’nin, bu mahkemeden de tahliye etmesini bekliyor. Bekleyenlerin mahkemeden tahliye kararının çıkacağına inançları çok yüksek.

ADANA ADLİYE ÖNÜ

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here