Berlin’de Alparslan Kuytul Hocaefendiye Özgürlük İçin Büyük Yürüyüş!

0

ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİNİN AVRUPALI SEVENLERİ BİR KEZ DAHA  MEYDANLARDA!

 Bugün AVRUPA’da yaşayan Furkan gönüllüleri, saat 12.00’de (Avrupa saati 11.00’da) Almanya’nın başkenti Berlin’de Alparslan Kuytul Hocaefendi  ve haksız yere tutuklu olan bütün mazlumlar için dev  özgürlük yürüyüşü   gerçekleştirdiler.

Bilindiği üzere Alparslan Kuytul Hocaefendi, tüm suçlamalardan tahliye edilmesine rağmen haksız tutukluluğunun 554. gününde bulunuyor. 22 ağustos mahkemesine sayılı günler kala Avrupa’da yürüyüş gerçekleştiren Furkan gönüllüleri, bu haksızlığın bir an önce son bulmasını ve 22 ağustos mahkemesinden tahliye kararının çıkmasını talep ediyor.

Hocaefendinin talebe ve sevenleri, yürüyüş esnasında özgürlük pankartları açarak sloganlar ve tekbirler eşliğinde büyük bir yürüyüş gerçekleştirdiler.

Hocaefendinin talebe ve sevenleri, yürüyüş esnasında özgürlük pankartları açarak sloganlar ve tekbirler eşliğinde büyük bir yürüyüş gerçekleştirdiler.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin Almanya’da bulunan sevenleri, özgürlük ve adalet için yaptıkları yürüyüşün ardından dünyanın dört bir yanında zulüm altında inleyen ve hukuksuz uygulamalarla tutuklanarak zindana atılan müslüman kardeşlerimiz için miting gerçekleştirdiler.R

22 Ağustos’ta gerçekleşecek olan mahkeme için tahliye taleplerini yaptıkları miting ile bir kez daha dile getirdiler.

Miting esnasında Alparslan Kuytul Hocaefendinin yalnız olmadığını ve Avrupalı sevenlerinin her daim yanında olduğunu, ayrıca kendisine yapılan hukuksuzluklara sessiz kalmayacaklarını ve bu hukuksuzlukları, tüm dünyaya ilan edeceklerini belirttiler.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin Avrupalı sevenleri tarafından bugün saat 19.00’da Hamburg kentinde dev özgürlük yürüyüşü gerçekleştirilecektir. Bizi Takipte kalınız.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here