Alparslan Kuytul’a “Siyaset Değil Adalet” Bekliyoruz!

0

22 Ocak Mahkemesine 8 gün kala, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri ve talebeleri çeşitli etkinlikler tertipleyerek, halkımız nezdinde zulme karşı farkındalık oluşturmaya devam ediyorlar.

Her gün çeşitli program ve etkinliklerle bir araya gelerek, halkımızın nabzını tutuyorlar. Furkan gönüllüleri tarafından, “22 Ocak’a Kadar Her gün Canlı Yayın” etkinliği kapsamında Adana başta olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde, ‘Alparslan Kuytul’a Destek ’programları düzenlenip, cami ve mahallelerde vatandaşlara mikrofon uzatılarak duygu ve düşünceleri alınacak.
Bugün saat 20.00’da Adana, Konya, Mardin gibi şehirlerde bir araya gelen ve adaletsizlikleri halkımızdan dinlemek amacıyla canlı yayın tertipleyen Furkan gönüllüleri, Adalet Bekleyişi etiketi üzerinden paylaşımlarda bulundular.
Canlı yayından geriye kalanlar;

15 OCAK ADALET BEKLEYİŞİ;

ADANA / SEYHAN

22 Ocak’da “Siyaset Değil Adalet” bekliyoruz. Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye özgürlük istiyoruz! Beraat bekliyoruz!

ADANA/ YÜREĞİR

Zulme dikkat çekmek istiyoruz! 22 Ocak’ta Adalet bekliyoruz!

Yapılan zulümler bitene kadar susmayacağız!

MARDİN

Alparslan Kuytul Hocaefendi suçsuz yere içerde bulunmaktadır ve açılan mahkemeler bir bir düşmektedir. Atılan iftiraların asılsız oluğunu herkes zaten biliyordu. Bizim adımız Furkan alnımız ak!

KONYA

Emniyetin önceden verdiği raporlar ortadadır. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 22 Ocak mahkemesinde Beraat edilmesi gerekmektedir. Biz Tevhid Mücadelemize ara vermeden devam edeceğiz. Bu zulüm bitene kadar bekleyeceğiz.

16 OCAK ADALET BEKLEYİŞİ;

ERZURUM

ADANA

MALATYA

ANKARA

17 OCAK ADALET BEKLEYİŞİ;

ANTALYA

GAZİANTEP

DORTMUND

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here