Alparslan Kuytul: “Tahliye Olmama Durumunda Kimsenin Morali Bozulmasın!”

0

Alparslan Kuytul Hocaefendinin 25 Ocakta serbest bırakılıp 24 saat geçmeden tekrar tutuklandığı davanın 4. duruşmasında (06.09.2019) mahkeme tutukluluğunun devamına karar verdi.

İki yıla yakın bir süredir cezaevinde bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi 6 Eylül mahkemesinden birkaç saat önce ailesiyle yapmış olduğu telefon görüşmesinde; “Tahliye olmama durumunda kimsenin morali bozulmasın, Allah bizimledir.” ifadelerini kullanarak talebe ve sevenlerine moral mesajı verdi.

Telefon görüşmesinin ilgili kısmı şu şekilde;

“Çıkmazsam Siz Orada, Ben Burada Ama Yine Birlikte Devam Edeceğiz!”

Rabbimin dediği olur…

Çıkarsam birlikte devam edeceğiz, çıkmazsam siz orada, ben burada ama yine birlikte devam edeceğiz. Tahliye olmamam her şeyin sonunun geldiğini göstermez, vaktinin gelmediğini gösterir. Allah daha güzel günlere hazırlıyor demektir. Unutmamak lazım ki yay ne kadar gerilirse ok o kadar uzağa düşer.

Tahliye olmama durumunda kimsenin morali bozulmasın, Allah bizimledir.

Her zaman son sözü Allah söyler. Taşıdığımız yük altındır, elmastır. Bu yükü veren taşıma kudretini de verecektir. Belki bazen belimizi çatırdatacaktır ama sonra Allah’ın rahmeti gelecektir ve yükü hafifletecektir. Önemli olan taşıdığımız yüktür, yükü kendimizden daha kıymetli görmeliyiz.

Hangi zulmü yaparlarsa yapsınlar hangi iftirayı atarlarsa atsınlar Kur’an’ın elmas gibi olan hakikatlerini ve tevhid davasını ölene kadar anlatmaya devam edeceğiz

Çok şükür hiçbir zaman teröre bulaşmadık, suç örgütü de olmadık. Biz her zaman hayır örgüt olarak faaliyet yaptık. Buna da binlerce, yüzbinlerce insan şahit…

Tamamını dinlemek için tıklayınız;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here