Alparslan Kuytul Hocaefendinin Aile Görüş Kısıtlaması İle İlgili Mahkemesi Bugün Görüldü!

0

Semra Kuytul, Alparslan Kuytul Hocaefendinin ailesiyle olan aylık ve haftalık açık ve kapalı görüş hakkının elinden alınmasına yönelik kararın ceza infaz hakimliğine gönderildiğini duyurmuştu. Cezaevi idaresinin kısıtlama kararının üzerine Alparslan Kuytul Hocaefendi, avukatı aracılığıyla karara itiraz etmişti. Bugün görülen mahkemede Alparslan Kuytul Hocaefendinin, Bolu infaz hakimliği tarafından savunması alındı. Duruşmada avukatı hazır bulunurken Alparslan Kuytul Hocaefendi de SEGBİS’ten bağlanarak savunmasını verdi. Mahkemeye ailesi de katıldı. Edinilen bilgiye göre; bundan sonraki süreçte savunma ve taleplerin değerlendirilmesiyle 4. Ağır Ceza Mahkemesinin kararı beklenecek. Mahkeme detaylarını Eşi Semra Kuytul Hocahanım’ın sosyal medya hesabından paylaştı.

TEK SUÇA(!) İKİ CEZA

Bugün saat 10.00’da gerçekleşen duruşma için “karar değil, savunma mahkemesi” diyen Semra Hocahanım, olayın tam bir garabet olduğunu belirtti.

Kendisinin de mahkemeye katıldığını söyleyen Hocahanım, “‘Arkadaşlarım iyi bir İslam davetçisi olursa kurban keseceğim’ cümlesinin olduğu gerekçe ile telefon görüşünü küt diye kestikleri yetmezmiş gibi bir suça(!) iki ceza verip bir de aile görüşünü kesmek istediler” ifadelerini kaydetti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here