5 Aralık Tahliye Sonrası Yaşananlar

0

663 günlük haksız tutukluluğun ardından Bolu cezaevinden tahliye edilen Alparslan Kuytul Hocaefendi, 6 Aralık günü, Adanalı sevenleri tarafından üç farklı noktada büyük bir coşkuyla karşılandı. Adana girişi, Mola Tesisleri ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin evinin önü olmak üzere 3 farklı noktada binlerce kişi karşılama için bekledi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi kendisini Adana girişinde bekleyen sevenlerine kısa bir konuşma yaptı. Sevenleri uzun bir konvoy oluşturarak Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye evine kadar eşlik etti.

Alparslan Kuytul Hocaefendi, Mola tesisleri sonrası binlerce seveniyle birlikte Adana Sabancı Merkez Camii’nde Cuma namazını eda etti.

Namaz sonrası sabahın erken saatlerinden itibaren evinin önünde kendisini bekleyen sevenlerini selamlayarak teşekkür konuşması yaptı.

Ardından 22 aydır uzak kaldığı annesinin elini öpmeye ve kendisinden hayır duası almaya gitti.

Ardından akşam saatlerinde Alparslan Kuytul Hocaefendi, cezaevi hatıralarını anlattığı söyleşi programına katıldı. Program, Adana’da bir düğün salonunda gerçekleşti. Programa binlerce kişi katıldı. Yoğun katılımdan dolayı izdiham yaşandı. Yüzlerce kişi programı ayakta takip etmek zorunda kaldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here