22 Ocak Mahkemesine 2 Gün Kala; Alparslan Kuytul İçin Türkiye’nin Dört Bir Yanında ve Avrupa’da Adalet Bekleyişi!

0

346 gündür haksız bir şekilde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri, 22 Ocak mahkemesine 2 gün kala Adana Atatürk parkında, kitap okuma etkinliğinde buluştu.


Adalet Bekleyişinde Son Gün!
18 gündür aralıksız devam eden adalet bekleyişinin son gününde, Furkan gönüllüleri Adana/İnönü Parkı’nda Özgürlük ve Adalet bekleyişi için bir araya geldi. 18 gün boyunca her gün Adana Atatürk parkı, İnönü parkı ve Furkan vakfı genel merkez binasının önünde, ellerinde özgürlük ve adalet pankartlarıyla bir araya gelen Furkan gönüllüleri, mahkemeye son 2 gün kala beraat taleplerini yinelediler.


Adana’nın Birçok Caddesinde Özgürlük Adına Eş Zamanlı Yüründü!
Özgürlük Yürüyüşleri’nin 4.Ayında, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri, ‘ÖZGÜRLÜK’ ve ‘ADALET’ adına Adana’nın 10 ayrı caddesinde eş zamanlı yürüdü!

MERKEZ CAMİİ

KOZANYOLU CAD.

YAĞ CAMİİ

ZİYAPAŞA CD.

YAVUZLAR CD.

SÜLEYMAN DEMİREL CD.

DENİZLİ CD.

FUZULİ CD.

SÜLEYMAN VAHİD CD.

BARAJYOLU CD.

HUZUREVLERİ CD.

Ayrıca Konya, İskenderun, Diyarbakır, Bingöl, Kırıkhan ve Şanlıurfa’da bulunan Furkan gönüllüleri de eş zamanlı olarak özgürlük yürüyüşüne katıldılar.

KONYA

GAZİANTEP

ŞANLIURFA

KAHRAMANMARAŞ

DİYARBAKIR

MERSİN

BİNGÖL

İSTANBUL

KOCAELİ

ALMANYA/MÜNİH

ALMANYA/HAMBURG

DANİMARKA

Adalet bekleyişinin ardından Özgürlük ve Adalet için Merkez Park’ta bir araya gelen Furkan Gönüllüleri, “ALPARSLAN HOCA ONURUMUZDUR” yazılı dev pankart açarak tekbir ve sloganlarla adalet bekleyişini sürdürdüler. Ümmeti Muhammed’in kurtuluşu, zulüm altında olan Müslümanlar ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Özgürlük için dua ettiler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here