Tecrit Bitti Haksız Tutukluluk Devam Ediyor! Kitap Okuma Etkinliğine Devam…

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri, 10 aydır süren haksız tutukluluğun son bulması için düzenlemiş oldukları ‘Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliği’ bu hafta Adana Atatürk Parkında gerçekleşti.

Furkan gönüllüleri, kitap okuma etkinliğinin ardından öğle namazını eda etmek için Sabancı camiine gittiler.

Öğle namazının ardından insanlığın katledildiği ve milyonlarca insanın açlıktan can çekiştiği Yemen için basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Etkinlik boyunca etiketini açıp, etiket üzerinden binlerce paylaşımlarda bulundular.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında Son Durum!
Tecrit Zulmü 303 Gün Sonra Sona Erdi!

Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 303 gündür yaşamış olduğu tecrit zulmü, nihayet son buldu.
10 aydır İzmir Ödemiş cezaevinde tutuklu bulunan Furkan Vakfı Başkanı Ali Alagöz’ün, Bolu F Tipi Cezaevine nakli için verdiği dilekçe kabul edildi. Furkan Vakfı Başkanı Ali Alagöz, nakil sonrasında Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı odaya verildi.
Bugün açık görüş günü olması sebebiyle Semra Kuytul Hocahanım, görüşmenin ardından twitter hesabından Ali Alagöz’ün Alpaslan Kuytul Hocaefendi ile aynı odaya verildiğini duyurdu.

Tecrit Bitti Ancak Zulüm Devam Ediyor!

Tüm ömrünü mazlum ümmetin kurtuluşu için islami faaliyetler yaparak geçiren Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi, 304 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanmaya devam ediyor.

Sevenleri ve talebeleri olarak yapılan bu hukuksuzlukların bir an önce son bulmasını ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tahliye ile birlikte beraat etmesini talep ediyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here