Tahliye Edilen Furkan Gönüllülerinden İlk Açıklama

1

Aylarca haksız bir şekilde tutuklu yargılanmalarının ardından tahliye edilen 6 Furkan gönüllüsü için dün (18.10.2018) Adana Merkez Park’ta büyük bir hoşgeldiniz programı düzenlendi.

Tahliye edilen 6 kardeşimiz için hoşgeldiniz programız düzenlendi.

Kur’an tilaveti ile başlayan program şiir, ezgi ve vakıf eski başkanı Hasan Demir beyefendinin önemli açıklamaları ile devam etti.

Programda Tahliye edilen kardeşlerimiz de hazır bulundu ve bu vesile ile duygularını ilk kez paylaştılar.

İşte 9 aydır İzmir Ödemiş’te ve 5.5 aydır Adana Kürkçüler cezaevinde tutuklu yargılanan kardeşlerimizin ilk açıklamaları;

Tahliye olduğumuz andan itibaren sevinçlerini paylaşan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Kalbimizin bir tarafında hamd var, bir tarafında burukluk var. İnşaallah biz bu kapıyı aralamışızdır ve bunun devamı olarak hocamız ve diğer kardeşlerimiz de tahliye edilir.

Taha Yasİn Demİr

 

Sizin mücadeleniz hapishane de bile ses getiriyordu. Her yerden haberlerinizi duyuyorduk ve bu bize çok moral oluyordu.
Tüm kardeşlerimiz ciddi mücadeleler verdi. Rabbim bunu son nefese kadar devam ettirmeyi nasip etsin. Önemli olan da budur.

Erol Ardıç

Bütün kardeşlerimiz beni az çok bilir tanır sadece Allah yolunda koşan iyi bir nesil yetişmesini isteyen bir kardeşinizim. Allah ömür verdiği sürece sizinle iftihar edeceğim.

İdris Birer

Sevincimiz buruktur. Hocamız ve diğer kardeşlerimiz de tahliye olunca tamamlanacaktır.

Gürbüz kara

Programımız tüm mazlumlar için yapılan dua ile son buldu.

Muhabbet atmosferinin hakim olduğu etkinlikte Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ve haksız tutukluğu devam eden 2 kardeşimizin olmaması bizlere buruk bir sevinç yaşattı.

Furkan Gönüllüleri olarak; Alparslan Kuytul Hocaefendi ve iki kardeşimiz de tahliye edilene kadar mücadelemize devam edeceğiz!

1 Yorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here