Özgürlüğe Doğru Adım Adım!

0

Furkan Gönüllüleri Alparslan Kuytul‘a Özgürlük İçin Adım Adım Yürüyor !   

Bu davaya gönül vermiş sevenler olarak yaklaşık 9 aydır tecrit altında tutulan ve özgürlüğü elinden alınarak yalnızlığa mahkum edilen Alparslan Kuytul Hocaefendi için sessiz mücadelemize bir yenisini daha ekliyor, özgürlük yürüyüşleri vesilesiyle haklı mücadelemizi tüm Türkiye’ye duyurmaya çalışıyoruz.

Her gün Adana Atatürk Caddesinde Gerçekleştirilen Özgürlük Yürüyüşleri 24. Gününde!

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri olarak haksız tutuklamalara karşı sessiz eylemlerimizi 13.09.2018 tarihinden itibaren Atatürk caddesi üzerinde sürdürmeye devam ediyoruz.

Bazı kimseler(!), Sözlü talimatlarla hocamızı yalnızlaştırmaya çalışırken biz sevenleri de Allah’ın (cc) bize mescit olarak tayin ettiği yeryüzünde binlere, milyonlara ulaşıyoruz.

Zulüm ve baskılar bir taraftan artarken; bizim attığımız küçük adımlar her geçen gün daha da büyüyor, sessiz naralarımız  çığlıklara dönüşüyor, mücadelemiz  dalga dalga yayılarak ülkemizi baştan başa sarmaya devam ediyor.

Tertemiz Geçmişi ve Adaletiyle Bilinen Alparslan Hocam İçin Yürüyoruz…

Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden 7’den 70’e onlarca kişiyle her gün yollara düşüyor, özgürlük yürüyüşçüleri ile ülkemizde gün geçtikçe kaybolan adaleti arıyoruz!

GALERİ | Özgürlük Yürüyüşleri

Adana’da başlayan ve Türkiye’nin çeşitli illerine dalga dalga yayılan özgürlük yürüyüşleri vesilesiyle bir taraftan halkımızla aramızdaki engelleri kaldırıyor, hakkımızda oluşturulmaya çalışılan olumsuz algıların önüne set çekiyor, diğer taraftan ise attığımız her bir adımla Müslümanların zulme karşı tepkisiz kalamayacağını da göstermiş oluyoruz.

Meydanlarda, fakültelerde, otobüslerde, metrolarda, ayağımızın değdiği her yerde muhterem hocamıza yapılan haksızlığı anlatıyor, zulmü kökünden söküp atacak adımlar atarak geleceğe umutla bakıyoruz…

Furkan Gönüllüleri Alparslan Kuytul‘a Özgürlük İçin Adım Adım Yürüyor !   

Her geçen gün sesimizi biraz daha uzaklara ve yetkili(!) mercilere duyurmaya çalışan bizler, Sefa Merve tepesi arasında adeta mekik dokuyan Hacer misali, Allah’ın yardımını bekliyor, umut ve özlemle yolumuza devam ediyoruz.

 

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here