Özel Yayından İlk Fotoğraflar Geldi

0

8 Şubat 2018’den beri tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ailesi ile özel canlı söyleşi programından gelen ilk fotograflar;

9,5 aydır tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yaşlı ve hasta annesinden canlı yayın esnasında yürek burkan sözler: Oğlumu çağırın yanıma gelsin…

Alparslan Kuytul’un ağabeyi Rüstem Kuytul: Alparslan çocukluğundan beri her konuda kendisini disiplinli bir şekilde yetiştirmeye çalışmıştır. Ülkesine vatanına hayırlı olabilmek için elinden geleni yapmaya çalışmıştır.

SEMRA KUYTUL: ALLAH RAZI OLSUN HOCAEFENDİ’NİN AKRABALARI BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI. BEN ONLARLA GÜÇ BULDUM.

 

Rüstem Kuytul: “Hukuken suçu olmayan bir insanın , müebbet hapis cezası almış kişilere bile uygulanmayan tecrit cezasının uygulanması Türkiye için çok büyük bir ayıptır.”

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Yeğeni Tahir Kuytul; “Vakıfta kitap okurken lambaların tamamını yakmazdı. Vakfın parası boşuna gitmesin derdi. Gözleri bozulması pahasına…”

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Ağabeyi Rüstem Kuytul: “Hukuken suçu olmayan bir insanın , müebbet hapis cezası almış kişilere bile uygulanmayan tecrit cezasının uygulanması Türkiye için çok büyük bir ayıptır.”

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Ağabeyi Rüstem Kuytul: Alparslan, Allah’ın rızası için kendi kişisel hayatını feda ederek toplumu bilgilendirmeye gençleri eğitmeyi hedeflemişti

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ağabeyi Rüstem Kuytul: Alparslan’ın hayatı fedakârlık ve gayret içerisinde geçmiştir. Her zaman kendisini toplum için feda etmeye hazırdı.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here