Rahip Brunson’un Tahliyesini Protesto Eden ‘Öncü Nesil Geceyi Dışarda Geçirdi’!

0

Öncü nesil’ Özgürlük Adına’ geceyi dışarıda geçirdi.

Rahip Brunson tahliyesi üzerine 9 aydır haksız şekilde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri düzenledikleri dev özgürlük konvoyunun ardından Adana/Sabancı Merkez Camiinde tepkilerini göstermek için toplandı!

Bugün gerçekleşen Rahip Brunson davası hakkında ellerinde ajan olduğuna dair belgeler olduğu iddia edilmesine rağmen, yaklaşık 2,5 aydır ev hapsinde tutulan rahip Brunson’a 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı da kaldırılan Brunson, yattığı süre göz önünde alınarak serbest bırakıldı.

30 ocak itibariyle hakkında hiç bir suçlama bulunmamasına rağmen 246 gündür tecrit altında tutulan, üstelik tutuklanmasına sebep olarak gösterilen iddialarin MİT eliyle bir bir aklandığı ortaya konulan Alpaslan Kuytul Hocaefendi ise hala terörist muamelesi görmeye devam etmektedir.

Furkan Gönüllüleri olarak; Rahibin tahliye edilmesini,  Hocaefendi’nin ise tecrit altında tutulmasını çifte standart olarak görüyor, buna tepki olarak geceyi dışarıda geçiriyoruz. Alparslan Kuytul Hocaefendi serbest bırakılana kadar da mücadelemize devam edeceğimizi buradan herkese ilan ediyor!

Alparslan Hocamız Yalnız Değildir!

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here