ALGI OPERASYONU!

0

Medyanın Algı Operasyonu İle İlgili  Kamuoyuna Açıklama!

Her fırsatta  Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında algı operasyonları yaparak  Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi, halkımızın gözünde itibarsızlaştırmaya çalışan bazı yandaş ve tetikçi haber kuruluşları,bu amaçlarını gerçekleştirmek için bugün de Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında algı dolu yalan bir habere daha imza attı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında İddianamenin hazırlandığını vakfımız tarafından 30 temmuzda duyurmuş olmamıza rağmen, İddianame yeni hazırlanmış gibi son dakika haberi veren bazı haber siteleri Hocaefendi hakkında 41 yıl hapis cezası istendiğine dair yalan haber yapmışlardır.

Şu bilinmelidir ki henüz mahkeme tarihi bile belli olmamışken hazırlanmış olan iddianamede Hocaefendi’ye isnat edilen 41 yıllık ceza istemi, tamamıyla ALGI ve SİYASİ oyunun bir parçasıdır.

Oluşturmaya çalıştıkları algılar ile itibar kaybı yaşamamızı isteyen bu iftiracı haber sitelerini şiddetle kınıyor, yıllardır bize güvenen ve iftiralara uğradığımız bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Yandaş ve tetikçi medyanın yaklaşık 5 yıldır çeşitli iftiralar ve karalama kampanyaları ile mücadele eden vakfımız, dozu artarak devam eden iftiralara karşılık yılmadan yoluna devam edecektir!

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here