Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Evinin Önünde Kitap Okuma Etkinliği

0

Furkan Vakfı gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi ve arkadaşlarına yapılan zulümlere karşı farkındalık oluşturmak adına aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliği düzenleyerek bugün de mesajı büyük bir etkinlik düzenledi. Üstelik etkinlik bu kez Hocaefendi’nin evinin önünde gerçekleşti. Muhterem hocamızın evinin önü, yüzlerce seveni ve talebesiyle buluştu.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenlerinin zulme tepki göstermek ve maruz bırakıldıkları haksızlıklara karşı farkındalık oluşturmak adına düzenledikleri Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliği her hafta olduğu gibi bu hafta da devam etmektedir.

Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği #HocamıBekliyorum etiketi üzerinden anlamlı görüntüler paylaşıldı. Özellikle Hocaefendi’nin evinin önünde yapılan paylaşımlar ile tecritte bırakılan Hocaefendi ile adeta gönül birlikteliği oluşturuldu.

Semra Kuytul Hocahanım, kitap okuma etkinliğinin bu hafta saat 17.00’de gerçekleşeceğini sosyal medya üzerinden şu şekilde duyurdu;

206 gündür yargısız infaz ile Bolu F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri bu haksızlığa 7 aydır tepki göstermeye devam edip, hemen hemen her fırsatta ‘Alparslan Hocaya Özgürlük’ çağrılarını yinelemektedirler. Furkan gönüllülerinin her Çarşamba ve Pazar günleri sabit olarak düzenledikleri aynı saatte çay içme ve kitap okuma etkinlikleri ülke çapında oldukça dikkat çekici olup açılan taglar her hafta binlerce katılımcıyla Türkiye gündemine taşınmaktadır.

Furkan gönüllüleri, Hocaefendi ile aynı saatte kitap okuma etkinliğine katılarak zulme ve haksızlığa karşı nasıl tek yürek olunduğunu bir kez daha ispatlamış oldular. Ayrıca kitap okumanın mekân ve zaman tanımadığını gösteren Furkan gönüllerinin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar sonucu bir kez daha anlamlı görüntüler ortaya çıktı

İşte etkinlik kapsamında atılan tweetlerden bazıları;

 

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here