Suçsuzluğu İstihbarat Raporu İle İspatlanmış Bir Alim İçin…

0

”GÖNÜLLER BİR KEZ DAHA BİR OLDU”

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğüne kavuşması adına çeşitli etkinlikler gerçekleştiren sevenler, bir kez daha binlerce kişinin katılımıyla zulme karşı çay kahve içme etkinliği gerçekleştirdi ve yine tüm Türkiye’de ”gönüller bir kez daha bir oldu”

Bu hafta gerçekleşen aynı saatte çay-kahve içme etkinliği sosyal medyada yine yoğun ilgi gördü. Ailece ya da iş yerinde verilen molalarda, evlerinde, bahçelerinde hemen hemen her alanda ellerinde çay ve kahve etiketi katılan talebe ve sevenleri tecrit zulmüne maruz bırakılan Hocaefendi ile adeta gönül birlikteliği oluşturdular.

İşte etkinlik esnasında yapılan paylaşımlar;

 

Ayrıca Alpaslan Kuytul Hocaefendi’nin Avukatı Adem Tural,sosyal medya üzerinden “Furkan Vakfı’nın ve Hocaefendi’nin terör örgütleriyle bağlantısının olmadığına dair yeni bir araştırma belgesi daha  YAYINLADI.

Furkan vakfının suç örgütü olamayacağı seven sevmeyen her kesimin malumu olmasına rağmen algı operasyonları yaparak vakfımızı itibarsızlaştırmaya ve halkımızı yönlendirmeye çalışan yandaş medyanın gerçek yüzü, ortaya çıkan bu belgelerle bir kez daha görülmüş oldu.

Etkinlik boyunca bu konulara da değinen sevenler,    tagını başlatarak etiketi Türkiye gündemine taşıdı. 

Özgürlük Yürüyüşü Tüm Türkiye’ye Yayılıyor

 Bir haftayı aşkın bir süredir her gün sabah saatlerinde Semra Kuytul Hocahanım öncülüğünde, Hocaefendi’nin talebelerinin gerçekleştirdiği özgürlük ve adalet yürüyüşleri devam etmektedir. Adana da başlayıp hızla ülkemizin tüm şehirlerine yayılan bu faaliyet, halkımız tarafında ilgiyle karşılanmaktadır.

Hiç bir terör örgütü ile bağlantısı olmadığı emniyetin istihbarat raporunda ve Adana terörle mücadele biriminin Furkan vakfı hakkındaki araştırma tutanağında açıkça belgelendiği halde, cezaevinde terör örgütü üyesi muamelesi gören Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri dün Ankara Merkez’de Özgürlük yürüyüşüne çıktı.

Ayrıca Alparlsan Kuytul Hocaefendi’nin seveneleri tarafından başlatılan Özgürlük yürüyüşlerinin 10.su bugün Adana Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirildi.

#FurkanVakfıBirBelgeDaha
#ÖzgürlükYürüyüşleri
#Özgürlük

 

Yürüyüş etkinliği vesilesiyle Furkan gönüllüleri,  bizi bizden tanımak isteyen halkımızın sorularını cevaplandırıp, ayrıca tüm Türkiye’ye zulme sessiz kalmayacaklarının da mesajını vermiş olmaktadırlar.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here