Furkan Gönüllülerinden Furkan Vakfı Genel Merkez Binası Önünde Oturma Eylemi!

0

Furkan Gönüllülerinden Zihinlere Kazınacak Bir Etkinlik Daha!

Tüm ömrünü mazlum ümmetin kurtuluşuna adayan Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi, 324 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanmaya devam ediyor. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri ise 22 Ocak mahkemesine sayılı günler kala etkinlik ve faaliyetlerini arttırarak yapılan hukuksuzluklara seyirci kalmayacaklarını bir kez daha tüm dünyaya göstermiş oluyorlar…

Bugün Saat 10 civarında Atatürk parkında bir araya gelen Furkan gönüllüleri, aylardır kapısına kilit vurularak islami hizmetlerden men edilen Furkan vakfı binasına doğru yürüyüş gerçekleştirdiler.

 

Furkan Vakfı’nın Önü Güllerle Çevrildi

Vakıf binasının önünde toplanan yüzlerce Furkan gönüllüsü, kurulduğu ilk günden itibaren hiçbir suca bulaşmayan ve binlerce hayırlı hizmetlere imza atan Furkan vakfı ve kurucusu olduğu Alparslan Kuytul Hocaefendi için pankartlarla oturma eylemi yapıldı.

Ardından ellerindeki gülleri özlemle açılmasını bekledikleri hizmet kapılarının, vakıf binasının önüne bıraktılar.

Bilindiği üzere Tertemiz ve Rabbani duruşuyla İslami çalışmalarına yirmi dört yıldır devam eden Furkan Vakfı, 30 Ocak tarihinde gerçekleşen şafak operasyonu ile yeni ve zorlu bir sürece mecburi olarak adım atmış oldu.

Suç niteliği taşıyan her türlü faaliyetleri, topluma zarar verecek çalışmaları ve terör eylemlerini, İslami bir ahlak ile reddeden Furkan vakfı, Allah ve Resulünün çizdiği rotada; meşru bir dairede hak ve hukuka uygun olarak yoluna devam etmeyi kendisine prensip edinmiş olup İslam’ı temsil etme gayretinde olan her ferdine de temelde bunu öğretmiştir.

Engellemelerden önce adını Allah’ın Dünyasında Allah’ın Dediği Olmalı sloganı ile duyurmuş olan Furkan vakfı, toplumun hayrına gerçekleştirdiği ilim, tebliğ, davet, yardım gibi çok yönlü faaliyetleri ile göz dolduran ve halktan tam not almayı başarabilen Rabbani bir cemaat olarak tanınmıştır.

Adaletin Eninde Sonunda Tecelli Edeceğine İnanıyoruz!

Furkan Vakfı herhangi bir suça dâhil olabilecek potansiyelde bir cemaat değil; medeniyeti özümsemiş hayırlı kimselerden müteşekkil Kur’an ve Sünnet eksenli resmi bir kuruluştur.

22 Ocak günü Alparslan Kuytul Hocaefendi ve kurucusu olduğu Furkan vakfı hakkında gerçekleşecek olan mahkemenin ülkemizde son zamanlarda takip edilen siyasete göre değil adil yargı esaslarına göre değerlendirilmesini talep ediyor Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye özgürlük istiyoruz.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here