Adalet Bekleyenler Mahkemeden Beraat İstiyor

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi 08.02.2018 tarihinde çıkarıldığı mahkemece haksız bir şekilde tutuklanarak Bolu F Tipi Cezaevine gönderildi. Haksız tutukluğunun ilk gününden itibaren tecrit işkencesine maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenlerinin ise destek ve ilgilerini hiç kesmedikleri görüldü.

Her fırsatta Alparslan Kuytul’a yapılan zulmü dile getirmeleri ve tüm egellemelere rağmen adalet ve özgürlük çağrılarını yinelemeleri 9 aydan itibaren Türkiye’nin en çok konuştuğu ve gördüğü konulardan biri oldu.

Uzun bir süredir her çarşamba Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay kahve içme etkinlikleri düzenleyen sevenler, bu hafta da #AdaletBekliyoruz etiketini açtılar. Açılan etiket sosyal medya kullanıcıları tarafından gördüğü yoğun ilgi ile TT listesinin üst sıralarında uzun süre yerini korudu.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 2. mahkeme tarihinin de belli olması üzerine yüzbinlerce seveni hem 8 Kasım’da gerçekleşecek 1. mahkemenin hem de 22 Ocak 2019 tarihine verilen  2. mahkemenin BERAATLE sonuçlanmasını bekliyorlar.

 

#AdaletBekliyoruz etiketi ile yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle;

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here