8 Kasım Mahkeme Öncesi Zihinlere Kazınacak Bir Etkinlik Daha!

0

Furkan gönüllüleri, yaklaşık 4 aydır her Pazar günü Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin evininin önünde kitap okuma etkinliği düzenleyerek zulme ve haksızlıklara karşı dikkat çekmeye çalışıyor.

Bu Pazar günü de 8 Kasım mahkeme öncesi yapılacak son kitap okuma etkinliği olması nedeniyle evlerinde duramayan yüzlerce Furkan gönüllüsü, Sabancı merkez parkta buluştu.

MAHKEME ÖNCESİ SON ‘KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ’

Furkan gönüllüleri, ‘aynı saatte kitap okuma etkinliğinin’ ardından ellerinde ki ‘Alparslan Kuytul’a Özgürlük’ yazılı yüzlerce balonu uçurdu. Aynı anda gökyüzüne havalanan özgürlük simgeli balonlarla birbirinden anlamlı görüntüler ortaya çıktı.

Etkinlik esnasında özgürlük temalı dev bayraklar ve yine suç unsuru sayılarak yüzlerce kişinin haksız yere tutuklanmasına sebep olan Özgürlük simgeli dev atkılar açıldı.

Alpaslan Kuytul Hocaefendi’nin yüzlerce seveni, ögle namazını eda ettikten sonra tahliye kararı için toplu dua ettiler.

Ayrıca Türkiye’nin bazı şehirlerinde bir araya gelen Furkan Gönüllüleri de aynı etkinliği gerçekleştirdi.

Ankara;

Antep;

Konya;

Nevşehir;

Van;

Maraş;

Ellerinde özgürlük pankartlarıyla Merkez parka gelen yüzlerce Furkan gönüllüsü, sloganlar ve tekbirler eşliğinde ‘Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Özgürlük’ taleplerini bir kez daha yineledi.

 

Etkinlik esnasında  Etiketi açıldı. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin serbest kalmasını isteyen binlerce kişi etikete katılarak etkinlik boyunca yoğun paylaşımlarda bulundu.

 

Etkinlik boyunca Furkan gönülleri bir kez daha aynı söylemde buluştu;

 “BU PAZAR, ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ OLMADAN GEÇİRDİĞİMİZ SON PAZAR OLSUN,

Bu ONSUZ OKUDUĞUMUZ SON KİTAPLARIMIZ OLSUN,

BU PAZAR SON PAZAR OLSUN! “

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here