Yargısız İnfazın 7. Ayında Semra Kuytul Hocahanım 27.Kez Bolu’da

1

Semra Kuytul Hocahanım, yaklaşık 7 aydır tecrit altında tutularak insanlarla ilişkisi kesilmeye çalışılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi 27. Kez ziyarete gitti.

Semra Kuytul Hocahanım, 27 haftadır her Salı olduğu gibi bu hafta da Adana’dan Bolu’ya saatler süren yolculuk sonrası 187 gündür tecrit zulmüne maruz bırakılan eşi Alparslan Kuytul Hocaefendi ile 1 saatlik kapalı görüşme gerçekleştirdi.

Yaklaşık 7 aydır yaşamış oldukları zulümleri ve çeşitli sıkıntıları dile getiren Semra Kuytul Hocahanım, bu süreçte yapılan zulmün sadece mahkumlara yönelik olmadığını aynı zamanda cezaevine gönderilenlerin ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerinin de cezalandırıldığı gerçeğine  dikkat çekti. Semra Kuytul Hocahanım,  Hocaefendi ile görüşme öncesi sosyal medya üzerinden şu paylaşımları yaptı;

“Bolu’dan herkese selamlar.. 27. kez Bolu’dayım. Bu zulmü yapanlar affedilmez. Bu kadar adaletsizlik, bu kadar duyarsızlık bir memleketi batırıyor, hala anlamıyorlar.. Bir memlekette hakkı konuşanlar bir kıymetti, bilselerdi.

Gitmek gelmek bize ayrı bir zulüm. Hocaefendi’nin 7 aydır akıl almaz iddialarla içerde ve tek başına tutulması ayrı. Böyle bir insanın kıymetinin bilinmemesi ayrı.. “Nasıl hesap verecekler” diyorum önce, sonra “Hayır, bunun hesabını asla veremeyecekler” diyorum.

Anlamıyorlar! Zulüm arttıkça mazlumun ahı artıyor, duası artıyor, bedduası artıyor. ACISI AZALMIYOR, ARTIYOR! İNSAN ALIŞMIYOR, HER GEÇEN GÜN YÜREĞİNDE ÖFKE BÜYÜYOR. “

BOLU F TİPİ’NİN ÖNÜ HER SALI KALABALIK

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 187 gündür tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi Cezaevi tarihi anlara şahitlik yapmaya devam etmektedir.

Her salı olduğu gibi bu salı da Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye selamlarını iletmek ve Semra Kuytul Hocahanım’a desteklerini sunmak için Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden onlarca ziyaretçi gelmeye devam ediyor.

‘Alparslan Kuytul Hocaefendi bundan önce yalnız değildi bundan sonra da yalnız kalmayacak’ mesajını veren Semra Kuytul Hocahanım, gelen ziyaretçilere desteklerinden ötürü teşekkür etti.

HABER BEKLEYENLERİ YİNE UNUTMADI

Semra Kuytul Hocahanım, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin durumu hakkında bilgi almak isteyen talebe ve sevenleri arasında  köprü olmaya devam etmektedir.

08.02.2018 tarihinden itibaren her hafta salı günü görüş sonrası haber bekleyen onbinlerce kişiyi bilgilendiren Hocahanım, bu hafta da geleneği bozmadı. Hocaefendi’nin sağlığının yerinde olduğunu, ancak tutuksuz yargılanması gerekirken 7 aydır haksız yere tecrit altında tutulmasını ve bu yüzden moralinin bozuk olduğunu vurguladı. Ayrıca Hocaefendi hakkında iddianamenin hazır olduğunu ve kendisine ikinci derece akrabayla görüş izni verildiğini belirtti.Sosyal medya üzerinden haber bekleyenleri bilgilendiren Semra Kuytul Hocahanım’ın yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here