Alparslan Kuytul Hocaefendi İle Çay İçme Etkinliği

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi ile sevenleri ayrı mekanlarda olsalar da çay-kahve içme etkinlikleri ile gönül birlikteliği gerçekleştirmeye devam etmektedirler.

216 gündür yargısız infaz ile Bolu F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri bu haksızlığa 7 aydır tepki göstermeye devam edip, hemen hemen her fırsatta Alparslan Hocaya Özgürlük çağrılarını yinelemektedirler.

Furkan gönüllülerinin her Çarşamba ve Pazar günleri sabit olarak düzenledikleri aynı saatte çay içme ve Furkan Nesli dergi-kitap okuma etkinlikleri ülke çapında oldukça dikkat çekici olup açılan taglar her hafta binlerce katılımcıyla Türkiye gündemine taşınmaktadır.

Ayrıca dün kapalı görüş olması münasebetiyle Hocaefendi’nin yeğenleri muhterem hocamızı ziyarete bulundular.  Hocaefendi’nin sağlık durumunun iyi olduğunu, ancak bundan sonra bir kişiyle beraber spor yapma hakkının elinden alındığını belirttiler. Daha önce de Hocaefendi’nin sohbet hakkının elinden alındığının bilgisini paylaşmışlardı.  Dün gerçekleştirdikleri kapalı görüş sonrası sosyal medya üzerinden paylaşımları şu şekilde;

Kapalı görüş hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için linki tıklayınız;

Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin Görüş Günü!

Furkan Gönüllüleri, düzenledikleri her etkinlikle mazlumların umudu olarak bilinen Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sesi olmaya devam edip, Hocaefendi ile aynı saatte çay- kahve içme  etkinliğine katılarak zulme ve haksızlığa karşı nasıl tek yürek olunduğunu bir kez daha göstermiş oldular.

Etkinlik esnasında  #ZulümBiteneDek Etiketini açarak Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek olan binlerce sosyal medya kullanıcısı, özgürlük ve adalet çağrılarını bu etkinlik vesilesiyle bir kez daha yinelemiş oldu.

İşte #ZulümBiteneDek Etiketinden geriye kalanlar;

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here